Samita ASBL

Een heel speciale dag―Ayya Kathrin Vimalañāṇī’s Bhikkhunī inwijding

Beste Dhamma vrienden,
Dus uiteindelijk heeft mijn bhikkhunī-wijding plaatsgevonden, tegen alle verwachtingen in …

Het was een zeer inspirerende en ontroerende ceremonie en ik voel enorme dankbaarheid jegens de talloze mensen die betrokken waren bij het realiseren ervan; vooral aan mijn leermeester Ayya Gunasārī, een van de meest opmerkelijke nonnen die ik ken en een echt genereus, vriendelijk en medelevend persoon; evenals aan alle nonnen en monniken die hebben deelgenomen.

Ik voel me heel gezegend om samen met twee andere kandidaten en vrienden, Ayya Kosalla Vipassini en Ayya Pārāyanā Sirī, te wijden, die echt grote bhikkhunī’s zullen zijn!

Bovendien waren er een groot aantal mensen die mij materieel en financieel ondersteunden, en ze moedigden me ook aan met vriendelijke woorden, gedachten en daden. Hartelijk dank aan iedereen die eraan heeft bijgedragen dit mogelijk te maken!

De ceremonie vond plaats op 17 maart bij Dharma Vijaya Buddhist Vihara in Los Angeles met Ayya Gunasārī, bijgestaan ​​door Ayya Peliyagoda Sudarshana, als vrouwelijke leermeesters, en Bhante Walpola Piyananda aan de zijde van de monniken. Ik had het grote geluk om Ayya Tathāloka in het quorum van nonnen te hebben en om de steun en assistentie te hebben van mijn twee ervaren tutoren Ayya Dhammadhirā en Ayya Santussika voor en tijdens de ceremonie. In totaal waren meer dan 25 monniken en nonnen uit veel verschillende landen van herkomst (Birma, Sri Lanka, VS, Thailand, Korea, Vietnam, Europese landen) op de dag aanwezig om hun steun en zegeningen te uiten, en ze maakten dit een echt speciale gelegenheid .

Klik op de afbeelding hieronder om een ​​korte video van de processie te bekijken:

Photo-Gallery:

1 Reactie

  1. Kirsten Schulte

    Was für eine Freude, das zu sehen. Möge es ein langes und entwicklungsreiches Bhikkhuni-Leben werden und helfen, das Dhamma weiter in die Welt zu bringen. Alles, alles Gute! Kirsten

Geen reacties toegestaan.