Samita ASBL

Ajahn Brahmali komt naar Europe!

Ajahn Brahmali, vooraanstaand leerling van Ajahn Brahm en verblijvend in het Bodhinyana klooster bij Perth, Australie, komt naar Europe tussen 14 en 25 juni 2017 voor een retraite en lezingen in Duitsland en Belgie. We zullen binnenkort meer informatie en uitleg geven over de plaatsen, waar deze plaatsvinden en wanneer de registratie van de retraite aanvangt.

Ajahn Brahmali is geboren in Noorwegen in 1964. Hij kwam voor het eerst in contact met boedhisme en meditatie in zijn vroege 20-er jaren na een bezoek aan Japan.

ajahn_brahmali_v_seng548

Hij beeindigde zijn Masters-studie in techniek en financien, alvorens  de wereld van industrie en handel achter zich te laten om zich toe te wijden aan het religieuse kloosterleven als bhikkhu met Ajahn Brahm als preceptor in 1996.

Naast zijn verantwoordelijkheden voor de bouw van Bodhinyana,  bestudeerde Ajahn Brahmali de kloosterregels (the Vinaya) en gaf hij Pali workshops (de taal van de oude, originele teksten).

Ajahn Brahmali’s duidelijke en doordachte lezingen maken de Boeddha”s leer heel toegankelijk voor allen en zijn populaire downloads op de BSWA website.  Hij doceert regelmatig aan de BSWA en in een aantal landen buiten Australie . Ajahn Brahmali heeft ook een aantal publicaties gemaakt over belangrijke onderwerpen in de Dhamma.

ajahn_brahmali