Samita ASBL

Uw privacy

De gegevens die wij bijhouden van onze gebruikers zijn als volgt:

Als u wilt dat uw gegevens, die wij over u hebben, uit onze database worden gewist, email ons dan op  [email protected] en wij zullen er onmiddelijk zorg voor dragen.

Nieuwsbrief

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, wordt uw e-mailadres toegevoegd aan ons MailChimp-account. We gebruiken dit om u regelmatig updates van onze activiteiten te sturen voor zowel Samita ASBL als het Tilorien-klooster en ander interessant nieuws over ons en onze leraren. Als u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, drukt u eenvoudigweg op “Unsubscibe” onderaan elke nieuwsbrief of stuurt u ons een e-mail.

Ledenlijst

Als u ons aanmeldingsformulier voor lidmaatschap hebt voltooid, worden uw gegevens opgeslagen in ons lidmaatschapsregister op onze beveiligde Google-account. Deze lijst is alleen beschikbaar voor de raad van bestuur en de Belgische autoriteiten als zij daarom vragen. U bent officieel een ‘lid’ van Samita ASBL volgens de Belgische wetgeving zoals beschreven in onze constitutie. U zult de notulen van onze bestuursvergaderingen ontvangen en worden uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Als u niet langer lid wilt zijn, stuur ons dan een e-mail zodat we uw gegevens uit ons lidmaatschapsregister kunnen verwijderen.

Kontakt-formulier en email

Als u ons kontakt-formulier hebt ingevuld, worden uw e-mail en bericht opgeslagen in onze beveiligde Google-account. Het zal alleen worden gebruikt om u via e-mail te antwoorden. Als u wilt dat wij uw originele bericht of de correspondentie die wij met u hebben, verwijderen, laat het ons dan weten.

Retreate aanmeldings-formulieren

Alle gegevens die u invult op een aanvraagformulier voor retraite worden alleen gebruikt voor de registratie van de retraite en om contact met u op te nemen met vragen en opmerkingen. Deze gegevens worden bewaard in onze beveiligde Google-account. Deze gegevens worden gedeeld met de leraar van de retraite en zijn ook toegankelijk voor de raad van bestuur. Natuurlijk verschilt elke retraite en specifieke informatie wordt bij elke retraite vermeld. Deze gegevens worden verwijderd binnen 2 maanden na het einde van de retraite.

Overnachten in het klooster Tilorien

Als u wilt overnachten in het Tilorien-klooster, hebben we wat informatie van u nodig. We zijn wettelijk verplicht om deze informatie te hebben over mensen die op ons terrein verblijven en natuurlijk willen we ook weten wie de persoon is die bij ons wil verblijven. Deze informatie wordt bewaard in onze beveiligde Google-account en is toegankelijk voor de Raad van Bestuur van Samita ASBL en voor de plaatselijke nonnen van het Tilorien-klooster. Als u wilt dat deze informatie na uw verblijf wordt verwijderd of wanneer uw verblijf wordt geannuleerd, neemt u dan contact met ons op.