Samita ASBL

Contacteer ons

Indien u een bericht voor ons heeft, klik aan om het contactformulier te openen en in te vullen, of vul het formulier hieronder in..
We nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met u op.

Vervolledig de volgende vakken om ons een bericht te versturen:

Samita ASBL
Engreux 49G
6663 Mabompré
Belgie
Email: [email protected]
evenementen comité email: [email protected]

Samita ASBL houdt zich aan de ethische charter van de BUB“Ethisch en deontologisch charter”. Als u vragen heeft hierover, ook i.v.m. sexisme, racisme, homophobia of andere problemen of klachten, kunt u onze Contactpersoon Integriteit Didier Huvelle contacteren via het bovenstaande formulier of u kunt contact opnemen met Annelies Dezaeytijd ([email protected]) bij de Boeddhistische Unie van België.

Belangrijke opmerking over het verzenden van pakketten!
Als gevolg van de EU-invoerbeperkingen dient u rekening te houden met het volgende als u ons pakketten van buiten de EU wilt sturen om geen onnodige vertragingen, kosten en papierwerk op te lopen.
Zorg ervoor dat het volgende duidelijk op het pakket is aangegeven:
– inhoud en waarde. Als u vermeldt dat het een “geschenk” is en de waarde onder de 40 euro ligt, hoeven wij geen invoerrechten te betalen.
– persoonlijke naam van afzender en ontvanger. Stuur het niet op naam van een bedrijf maar op uw eigen naam en stuur het niet naar Samita VZW of Tilorienklooster maar vermeld de geregistreerde naam van de persoon aan wie u het pakket stuurt. Bv. Als dit Ven. Vimala is, stuur het dan naar “M. De Jonge”. Het versturen van een “geschenk” is alleen toegestaan tussen natuurlijke personen.
Dank u voor uw zorg!