Samita ASBL

Bouwgrond te koop vlakbij Tilorien klooster!

Beste vrienden,

een wijs man leeft ten volle in het hier & nu, maar omdat de meeste van ons toch niet ZO wijs zijn, kijken we allen terug naar het verleden en zien we vooruit naar de toekomst. En vooral dat laatste is toch vaak een goede zaak in de wereld waarin we leven.

Tilorien gaat binnenkort van start en we hebben helemaal geen idee hoeveel invloed en hoeveel interesse dit zal veroorzaken.

Misschien zijn er wel mensen die in de buurt of in het dorp zelf willen komen wonen? We weten dat er nu al mensen zijn die daaraan denken en daarvoor interesse hebben, helaas in het om allerlei redenen daarvoor nog niet het juiste moment.

Sinds enkele maanden is er een grote bouwgrond/land te koop op 2 minuten wandelen van Tilorien in Engreux, het dorp zelf. Het is meer dan 9000 vkm groot en heeft het voordeel dat het kan opgedeeld worden in 3 plots. Dat betekent dat 3 mensen de handen in elkaar kunnen slaan en zo elk hun eigen,kleinere grond hebben om er te bouwen.

Meer informatie is te vinden: Dutch.

Mocht je interesse hebben, send us a message.