Samita ASBL

Ayya Kathrin Vimalañāṇī’s Bhikkhuni inwijding

We zijn heel blij te kunnen aankondigen dat Ayya Kathrin Vimalañāṇī’s Bhikkhuni inwijding in Maart 2018 in Los Angeles zal plaatsvinden met Ayya Gunasari van Mahapajapati Klooster als haar leraar (preceptor).

Tilorien Klooster zal dan twee Bhikkhunis hebben die elkaar in hun beoefening kunnen ondersteunen.

Ayya Kathrin is al meer dan drie jaar non en heeft op vier verschillende kontinenten in Boeddhistische gemeenschappen geleefd en de leer beoefend. Mag haar inwijding een inspiratie voor haar en vele mensen zijn!

Als u dit wilt ondersteunen, kunt u een contributie doen voor reiskosten en andere kosten voor de inwijding via onze rekening, die aan de rechterkant vermeld staat. Schrijft u wel s.v.p. “Ayya Kathrin” in de referentie.

Ayya Kathrin