Samita ASBL

Bericht van Ayya Vimala re planwijzigingen als gevolg van Covid-19

Beste vrienden,

Als boeddhisten weten we natuurlijk dat alles onzeker, veranderlijk en vergankelijk is. Dit is een leer die heel duidelijk wordt in de huidige situatie met de Covid-19 pandemie.

Gisteravond kondigde president Trump aan dat alle vluchten uit Europa voor minstens 30 dagen zijn opgeschort. Dit betekent dat ik niet naar Empty Cloud Monastery en NYC kan gaan om les te geven. Het betekent ook dat ik niet in staat zal zijn om naar Forest Refuge te reizen voor een retraite van 2 maanden.

Ik heb er spijt van dat ik niet in staat ben om vrienden in NY te zien en dat ik niet de gelegenheid heb om naar Forest Refuge te gaan. Ik ben daarom van plan om in het TIlorien Klooster te blijven en hier een retraite van 2 maanden te doen.

We hopen dat Ayya Anopama nog steeds in staat zal zijn om naar Tilorien te reizen en dagtochten te geven in april en mei. We houden u op de hoogte als er veranderingen zijn.

Als iemand de kosten van mijn retraite in het TIlorien Klooster wil helpen ondersteunen, dan kan hij of zij overwegen om een donatie te doen via de website samita.be. Dit wordt zeer op prijs gesteld.

Met veel respect en dankbaarheid,
Ven. Vimala