Samita ASBL

Klooster gesloten voor bezoekers en activiteiten tot 31 mei

Beste vrienden,

Naar aanleiding van de nieuwe orders van de Belgische regering moeten we het klooster sluiten voor bezoekers en activiteiten tot 5 april, waarna de situatie opnieuw zal worden bekeken. Maar we gaan ervan uit dat we niet voor 1 juni kunnen openen.

Alle sutta-klassen, zang en meditaties worden opgeschort, bezoekers worden niet geaccepteerd voor overnachting en er is geen mogelijkheid om dana mee te nemen naar het klooster. Onze conciërge zal voor de maaltijden zorgen.

Indien iemand wenst te helpen om de werkingskosten van het Tilorien Klooster tijdens deze periode te ondersteunen, gelieve te overwegen om een donatie te doen via de website samita.be. Dit wordt zeer op prijs gesteld.

Met veel respect en dankbaarheid,
Ven. Vimala